kavni avtomati in kapsule nespresso

Espresso kavomati in kapsule – Kje kupiti Espresso kapsule?

V tej objavi boste našli vse informacije o kavnih avtomatih espresso. Predstavili vam bomo, katere so glavne prednosti uporabe avtomata espresso, kakšna je cena avtomatov espresso in kakšna je cena kapsul. Pogledali bomo tudi to, kje lahko kupite kavni avtomat espreso in kje kapsule.

Kavni aparati so vedno bolj priljubljeni. Vedno več posameznikov, gospodinjstev in podjetij se odloča za nakup kavnega avtomata. Z razlogom. Kavni avtomat v domu ali v podjetju ne le skrajša čas priprave kave. Pomeni tudi, da odhod v bližnjo kavarno ne predstavlja take prednosti. Prav tako pa je kakovost kave, okus bistveno boljši. Ena izmed najboljših izbir kave za avtomata je espresso.

Zakaj izbrati espresso?

Espresso kavni aparati delujejo na kapsule. Kavni avtomati na kapsule imajo seveda še dodatne prednosti. Glavna prednost kavnega aparata na kapsule je v tem, da le-tega ni potrebno čistiti vsakič znova. Aparati na kapsule namreč delujejo tako, da vanje vstavimo kapsule in skoznje spustimo vodo. Ko se kava nalije v šalico se uporabljena kapsula preprosto izvrže v oddelek za porabljene kapsule, ki ga je potrebno izprazniti na vsakih cca 10 narejenih kav. Pri klasičnih kavnih avtomatih je namreč ročico potrebno čistiti vsakič sproti. Še posebej v podjetjih omenjeni način predstavlja pomembno prednost, saj eliminira potrebo po sprotnem čiščenju in prihrani precej časa.

Kje kupiti espresso kapsule?

Uporabniki, ki že imajo espresso kavomate pa imajo široko izbiro različnih mešanic kave in različnih okusov. Poleg tega pa jim je na voljo širok izbir prodajnih mest, kjer so kapsule za kavo naprodaj. Vsekakor je ena izmed največjih prednosti uporabe espresso kavomata v tem, da lahko kapsule naročamo po spletu in pri tem izbiramo med različnimi vrstami kave. Ponudbo espresso kapsul si lahko pogledate na uradni spletni strani.

Druga zanimiva ponudba je uradno prodajno mesto espresso. Ta je odprl vrata pred dobrim letom. Nahaja se v Cityparku v Ljubljani. Druga trgovina pa se nahaja nedaleč stran in sicer v Šiški.

Poleg omenjenih prodajnih mest pa lahko espresso kapsule in avtomate za kavo kupite tudi pri priljubljenih ponudnikih kot so Mimovrste, Spar in drugi.

Espresso cena kapsul in kavomata

Espresso kavni avtomati so cenovno dostopni. Na voljo so že od 99 € dalje, kar  sicer ni najnižja cena, a je vedno tako rečeno dostopna. Za tiste, ki želijo več pa je na voljo tudi espresso kavni avtomat Atelier, katerega cena znaša preko 300 €.

Cena kapsul za kavo pa nekoliko variira, glede na vrsto kave, ki jo želite. Cene kapsul za kavo espresso znašajo od 0,42 € do 0,60 € na kapsulo. Morda jih lahko dobite tudi po nižji ceni v primeru posameznih akcij v trgovinah, kot so Mimovrste in Spar. Mesečni strošek uporabe avtomata espresso za par, ki spije 2 kavi dnevno (vsak) tako znaša 50 €.

Povzetek

Če vse skupaj na kratko povzamemo, je nakup kavnega aparata vsekakor izbira, ki prinaša številne prednosti. Od enostavnosti uporabe, ker sprotno čiščenje po vsaki pripravi kave ni potrebno, do prihranka časa. Dodatna prednost je seveda tudi raznovrstnost kavnih mešanic in razpoložljivost le-teh. Nakup kavnega avtomata espresso je tako odlična izbira za vse, ki uživate v pitju kave in hkrati ne želite izgubljati preveč časa s pripravo kave.