klimatske naprave za ogrevanje v akciji

Klimatske naprave za ogrevanje v akciji

V zimskem času se mnogi sprašujejo, ali se s klimo da ogrevati prostor in kako učinkovito je to. Ogrevanje s klimo je vsekakor učinkovito in mnogi zato tudi kupijo klimatsko napravo. Res pa je, da je potrebno nekaj previdnosti pri izbiri klimatske naprave. Poznamo namreč mnogo različnih klimatskih naprav in vse niso primerne za ogrevanje. Na kratko lahko rečemo, da je potrebno gledati med zmogljivejšimi klimatskimi napravami, v kolikor želimo zadostno in stroškovno učinkovito ogrevanje prostora.

Katere klime so primerne za ogrevanje

Svet Klime, eden izmed največjih ponudnikov klimatskih naprav v Sloveniji, navaja da, “da so klimatske naprave, kar 60% cenejše od ogrevanja s plinom, …  in od ogrevanja na elektriko kar za neverjetnih 75% bolj varčne.”(vir) Kot pravijo, je ena izmed najboljših izbir klima Mitsubishi MSZ AP, ki je presežek v vseh pogledih. Cenovno dostopnejši model, ki ima najboljše razmerje med ceno in kakovostjo oz. vrednostjo pa je Daikin Emura, ki omogoča ogrevanje do -15°C zunanje temperature.

Klime v akciji

Trenutno lahko pri Svet klime  po akcijski ceni (do -30%) kupite izbrano klimatsko napravo. Cene so nižje zaradi večjih zalog, akcija pa traja do razprodaje le-teh, zato pohitite. Ogled klimatskih naprav za ogrevanje v akciji

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja