darilo za njo

Praznično darilo za njo

V času pred prazniki (Božič, Sv. Miklavž, Novo leto, …) se mnogi sprašujejo, kaj kupiti ženi ali dekletu za darilo. Čeprav je ponudbe daril ogromno pa je včasih težko izbrati pravo. Ni dovolj le to, da nekaj kupimo. Podariti moramo nekaj. Nekaj, kar bo prejemnika razveselilo in mu hkrati služilo. Če kupimo neko darilo “za šalo”, se bo prej ali slej nekje valjalo. Uporabno darilo pa bo vaši partnerki služilo in hkrati pred oči priklicalo spomin na trenutek, ko je bilo podarjeno.

Prav tako je v letu 2020 dostop do darila oz. postopek nakupa zaradi virusa Covid 19 otežen. Zato smo izbrali izključno predloge, ki jih lahko brez tveganja opravimo na daljavo, on-line.

Poglejmo si torej nekaj idej, kakšno darilo lahko izberete za svojo ženo ali partnerko.

darilo za njo 1

Kavni avtomati na kapsule

Kavni avtomati na kapsule so vedno bolj priljubljeni. Razlog za to je v njihovi uporabnosti. V primerjavi s klasičnim kavnim aparatom zahtevajo bistveno manj nege in omogočajo bistveno hitrejšo in enostavnejšo uporabo. Odlični so za pripravo kave med delom, saj je priprava kave z aparatom na kapsule izjemno hitra.

Cene se gibljejo med 99 in 250 evri. V tem trenutku pa lahko izkoristite tudi akcijsko ponudbo in kupite kavomat na kapsule po 40% nižji ceni, v kolikor poleg kavomata kupite še 100 kapsul za kavo, ki jih boste prej ali slej itak rabili.

darilo za njo 2

Nakit

Nakit je super darilo za vašo ljubljenko. Prav tako je zelo enostavno kupiti nakit kot so verižice ali uhani preko spleta. Prednost nakupa nakita je v tem, da lahko izbirate med različnimi cenovnimi razredi, od 20 € pa vse do 200 € in več. Poleg tega pa dobro vemo, da so ženske nore na nakit.

darilo za njo 3

Oprema za vadbo od doma

V času korone je gibanje na prostem lahko omejeno. Kljub temu pa moramo ostati v formi. Še posebej ženske bodo naredile vse, da ohranijo dobro postavo in počutje. Zato se bodo darila, ki jim bo pomagal pri tem prizadevanju zelo razveselile. Poglejte si ponudbo izdelkov za vadbo doma.